Apa itu serbuk debunga pine?

- Sep 11, 2018-


Apa itu serbuk debunga pine?


Serbuk debunga Pine adalah debunga Pinus massoniana, Pinus tabulaeformis atau genus yang. Ia adalah sebahagian besarnya dari Yunnan, Zhejiang, Jiangsu, Hebei, Liaoning, Jilin, Hubei dan tempat-tempat lain. Ia boleh digunakan untuk merawat kepala vertigo, pendarahan trauma, dan sebagainya. Debunga pine kering adalah yang pucat kuning serbuk halus, yang diperhatikan dengan kaca pembesar dan seragam bulat.

pine pollen powder 1.jpg

Debunga Pine adalah sangat berkesan makanan kesihatan berfungsi yang sepenuhnya boleh mengawal sistem manusia yang pelbagai dan sangat bermanfaat kepada kesihatan manusia. Fungsi penjagaan kesihatan terutamanya ditunjukkan dalam aspek-aspek berikut:

pine pollen powder.png

1. pine debunga mengandungi pemakanan seimbang dan komprehensif, yang boleh meningkatkan kekuatan fizikal dan tenaga, supaya keletihan boleh dipulihkan sepenuhnya.

2. pine debunga mengandungi sejumlah besar komponen antioksidan seperti vitamin E, karotena dan mengesan unsur selenium, yang boleh menghalang kadar peroxidation lipid dan protein dalam badan, sekali gus melambatkan penuaan.

3. pine debunga bukan sahaja mempunyai fungsi fisiologi yang unik, tetapi juga mempunyai kesan khas menggalakkan metabolisme sel kulit, melambatkan penuaan sel kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan menjadikan kulit putih dan mekar. Ia dikenali sebagai "eatable kosmetik".

4. pine debunga mengandungi hampir 100 jenis enzim yang boleh menggalakkan kemotilan gastrousus, meningkatkan selera makan, membantu penghadaman dan mempunyai peraturan yang jelas mengenai gangguan gastrousus.

5. pine debunga boleh meningkatkan aktiviti sel hati, membuat rembesan hempedu normal, mencegah penyakit hati, dan menggalakkan detoksifikasi hati.


Xi'an Saiyang Bio-Technology Co, Ltd

Hubungi: Iris dia e-mel:sales04@syextract.com

Telefon bimbit/Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990
Sepasang:Apa itu Astaxanthin Powder Seterusnya:Apakah protein kacang?