Serbuk Spirulina 1000kg Pelanggan Amerika Telah Dihantar

- May 16, 2019-

Serbuk spirulina diperbuat daripada spirulina segar dengan pengeringan semburan. Spirulina tulen berwarna gelap dan hijau, dan ia berasa licin apabila disentuh.

Serbuk spirulina biasanya digunakan dalam makanan kesihatan. Ia mempunyai kandungan protein lebih daripada 65%. Spirulina boleh dibahagikan kepada gred makanan, gred makanan dan penggunaan khas bergantung kepada aplikasi. Serbuk semulajadi spirulina suapan biasanya digunakan dalam akuakultur dan ternakan. Serbuk gred spirulina makanan digunakan dalam makanan kesihatan dan ditambah kepada makanan lain untuk kegunaan manusia.

Spirulina Powder/tablets

Di mana Anda Bolehkah Beli Serbuk Spirulina?

Xi'an Saiyang Biotechnology Co, Ltd adalah Pengilang Ekstrak Herbal dan Produk Kimia yang profesional sejak 2003. Dan menghadiri Pameran CPHI, Vitafoods dan API dari tahun 2003. Serbuk Spirulina adalah salah satu produk yang kuat. Sekiranya anda memerlukan produk ini, sila hubungi kami atau hantar siasatan kepada kami   sales03@syextract.com .com pada bila-bila masa.

organic spirulina powder


Sepasang:Ujian Baru Untuk Nilai Nutrisi Chlorella Seterusnya:2019 Pameran Makanan Bio Antarabangsa Swiss (Vitafoods Europe 2019)