Kunyit serbuk Dan Matcha serbuk, Teh Minuman Market baru panas jualan Produk

- May 05, 2017-

Kaji selidik pengguna menunjukkan bahawa terdapat permintaan yang tinggi bagi serbuk halia   dan serbuk minuman teh hijau.  

14-Amazing-Benefits-Of-Ginger-Powder-For-Skin-Hair-And-Health.jpg

Lebih daripada 1000 kajian saintifik menunjukkan bahawa kunyit mempunyai   ies variet manfaat kesihatan, seperti kesihatan memperbaiki jantung, kesihatan hati, peredaran darah, kesakitan dan keradangan. T serbuk urmeric telah digunakan secara meluas dalam pelbagai produk, seperti minuman, smoothie dan makanan ringan.

Kesan-kesan kesihatan kunyit telah disahkan oleh nombor pengajian, tetapi pengguna yang menggunakan beberapa serbuk kunyit tidak mendapat kesan kesihatan yang baik. Malah, beberapa serbuk kunyit menggunakan bahan mentah bermutu, jadi pengeluar perlu memastikan kualiti bahan-bahan mentah yang digunakan. Syarikat Saiyang menggunakan bahan-bahan mentah dari alam semula jadi tiada apa-apa bahan tambahan dan data ujian saintifik sokongan.

Matcha-Powder-1140x500.jpg

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, teh hijau telah mula menjadi popular di pasaran, terutama dalam pasaran minuman teh. Berbanding dengan sebahagian besar serbuk teh hijau , syarikat kami melancarkan minuman teh hijau boleh memberikan sifat-sifat kesihatan yang unik, tetapi juga kedua-dua kemudahan. Sebagai contoh, ia adalah lebih mudah untuk digunakan dan polifenol bahan aktif masih tinggi.

Matcha juga boleh mencampurkan dengan serbuk lain bahan mentah, contohnya: serbuk kunyit, serbuk likuoris, serbuk mint

Sepasang:Bekalan Side West O181 Seterusnya:2017 Spring Produk Baru Online-sihat Serbuk Minuman Mix