Coenzyme Q10 / Coenzyme Q10 / CoQ10 Reduced Organic Water Terbaik untuk Dijual

Coenzyme Q10 / Coenzyme Q10 / CoQ10 Reduced Organic Water Terbaik untuk Dijual

Coenzyme Q10 - Coenzyme Q10
1. 100% semulajadi ekstrak semula jadi
2. Bahan aktif: Coenzyme Q10
3. Spesifikasi Produk: 10% 20% 98%
4. Tawarkan sampel percuma
5. Berkualiti tinggi, harga berpatutan, penghantaran yang cepat

Maklumat produk

Coenzyme Q10 (CoQ10 atau ubiquinone) mempunyai risiko yang rendah terhadap kesan sampingan dan ia merupakan bahan vitamin yang penting dengan banyak manfaat kesihatan. Ia terbukti membantu dalam merawat masalah yang berkaitan dengan jantung seperti kegagalan jantung kongestif dan untuk menurunkan darah tinggi

tekanan.

Penerangan Produk Coenzyme Q10

[Nama Latin]: Coenzyme Q10

[Bahan Aktif]: Coenzyme Q10

[Spesifikasi]: 10% 20% 98%

[Rupa]: serbuk kristal kuning kuning atau cahaya

Fungsi Utama Coenzyme Q10

1.Anti-penuaan:

Fungsi kekurangan usia yang semakin meningkat adalah hasil radikal bebas dan tindak balas radikal bebas, koenzim Q10 sebagai antioksidan yang kuat sahaja atau digabungkan dengan Vitamin B6 (pyridoxine) dalam kombinasi menghalang radikal bebas dan reseptor sel pada pembezaan sel-sel imun dan aktiviti microtubule - sistem pengubahsuaian terikat, menguatkan sistem imun, menunda penuaan.

2. Sindrom keletihan akut dan kronik yang mengalami keletihan (CFS):

Badan pencegah imun yang tidak spesifik, jadi menunjukkan kesan anti-keletihan yang sangat baik, koenzim sel Q10 untuk mengekalkan keadaan kesihatan yang baik, jadi badan itu penuh dengan tenaga, tenaga, dan otak yang berlimpah.

3.Beauty:

Penggunaan panjang koenzim Q10 untuk mengelakkan kulit penuaan dan cahaya untuk mengurangkan kedutan

mata, sebagai coenzyme Q10 boleh menembusi lapisan pertumbuhan kulit pengoksidaan foton berkurangan di tokoferol boleh memulakan bantuan fosforilasi tertentu tyrosine kinase untuk mencegah kerosakan oksidatif kepada DNA, menghalang penyinaran UV pernyataan fibroblast kolagenase dermal manusia, melindungi kulit dari kecederaan, mempunyai antioksidan yang ketara, kesan anti-penuaan.

4. Coenzyme Q10 untuk rawatan pesakit penyakit klinikal berikut

Penyakit kardiovaskular, seperti myocarditis virus, kekurangan jantung kronik. Hepatitis, seperti hepatitis virus, subekut nekrosis hepatik, hepatitis aktif kronik. Rawatan kanser yang komprehensif: boleh mengurangkan radiasi dan kemoterapi menyebabkan beberapa kesan sampingan.Permohonan Coenzyme Q10

1. mengambil normal

Ramai orang, terutamanya orang tua dan orang-orang yang melakukan senaman yang kuat akan kekurangan koenzim Q10, dan mendapat faedah daripada makanan tambahan, mencadangkan bahawa koenzim Q10 sebagai satu-satunya antioksidan larut lemak dalam sintesis vivo mempunyai peranan anti-penuaan, anti keletihan dan mengekalkan semangat muda badan. Untuk kesihatan, penyelenggaraan dos harian yang dicadangkan adalah 30mg: memerlukan jumlah yang agak tinggi dalam rawatan pelbagai penyakit, yang telah dijumpai untuk menambah manfaat.

2. Dos

Coenzyme Q10 perlu diambil dengan makanan yang mengandungi lemak bersama, sebaik-baiknya walaupun digabungkan dengan minyak kacang soya atau minyak sayuran, yang dapat meningkatkannya lengkap

penyerapan substantif. Tubuh dengan cepat dapat menyerap coenzyme Q10 tambahan. Ia telah melaporkan dos harian sehingga 400mg.

3. Kerosakan yang disebabkan oleh kemoterapi

Beberapa kajian klinikal mencadangkan bahawa CoQ10 dapat membantu mencegah kerosakan jantung yang disebabkan oleh ubat kemoterapi tertentu (iaitu adriamycin atau ubat anti anthracycline).

LANG0503_副本

4. pembedahan pintasan

Penyelidikan klinikal menunjukkan bahawa memperkenalkan CoQ10 sebelum pembedahan jantung, termasuk pembedahan pintasan dan transplantasi jantung, dapat mengurangkan kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, menguatkan fungsi jantung, dan mengurangkan kejadian degupan jantung tidak teratur (aritmia) semasa fase pemulihan.

5. kanser berbilang

Kajian wanita dengan kanser payudara mencadangkan bahawa suplemen CoQ10 (sebagai tambahan kepada rawatan konvensional dan rejimen pemakanan termasuk antioksidan lain dan asid lemak penting) mungkin mengecut tumor, mengurangkan kesakitan yang berkaitan dengan keadaan, dan menyebabkan pengampatan separa pada sesetengah individu.

6. Penyakit gusi (gusi) Penyakit gusi adalah masalah yang meluas yang dikaitkan dengan bengkak, pendarahan, sakit, dan kemerahan gusi

COA Coenzyme Q10

辅酶 q10 98% (1)_副本

Sepasang:Salidroside dan Rosavin Rhodiola Rosea Extract / Beli Best Western PureOrganic Roseroot Extract Powder Online Seterusnya:Proanthocyanidins dan Polyphenols Grape Seed Extract / Beli Best Organic Pure Semen Vitis vinifera Extract Powder

Siasatan