Powder Royal Jelly Natural Terbaik

Powder Royal Jelly Natural Terbaik

1. Nama Produk: Royal Jelly Powder
2. Spesifikasi: 100%
3. Sampel Percuma
4. Bahan Aktif: 10HDA 4%

Maklumat produk

Royal Jelly adalah bahan rumit bagi produk lebah. Ia mengandungi protein, asid lemak, sakarida, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, asid folik, asid pantotenik, dan inositol. Ia mengandungi bahan yang seperti acetylcholine. Ia juga mengandungi pelbagai jenis asid amino dan hormon biologi yang diperlukan oleh tubuh manusia.

Komponen kimia Royal Jelly berbeza kerana lebah, umur, musim dan staminate berbeza. Secara umum, jeli diraja mengandungi air, protein mentah, karbohidrat, lipid, mineral, dan beberapa bahan yang tidak pasti.

Royal Jelly kaya dengan estrogen. Ia mempunyai keberkesanan terapi pembantu untuk wanita menopause.

Nama Produk

Serbuk Jelly Royal Jelly Free

Spesifikasi

100%

Rupa

Serbuk kuning cahaya halus

Contoh

10 ~ 20g

MOQ

1kg

Gred

Makanan

Bahagian Digunakan

Jus


Membekukan Kering Royal Jelly Powder 10HDA kering 4%

Fungsi Royal Jelly Powder

1. Royal Jelly mengandungi jumlah acetylcholine tertentu. Ia mempunyai kesan yang baik terhadap sistem saraf manusia.
2. Royal Jelly kaya dengan Vitamin B dan protein berkualiti tinggi, terutama 10-HDA. Ia adalah ubat yang baik untuk merawat kanser.
3. Royal Jelly mempunyai fungsi mempromosikan fungsi hematopoetik. Ia boleh membantu meningkatkan hemoglobin, mempromosikan pertumbuhan dan meningkatkan daya tahan penyakit.
4. Royal Jelly mengandungi asid pantothenic. Ia boleh membantu meningkatkan penyakit sendi dan
rheumatism palindromic.
5. Royal Jelly mengandungi peptida seperti insulin kelas. Berat formulanya adalah sama dengan insulin. Jadi ia boleh menyesuaikan fungsi islet pankreas diabetes.
6. Royal Jelly dapat menguatkan fungsi korteks adrenal. Ia boleh menyesuaikan hormon manusia dan merangsang sel otak. Ia boleh membantu merawat gangguan menopaus dan keradangan kronik dalam prostat.
7. Royal Jelly dapat menguatkan kekuatan asas dan menjadikan pengaktifan tisu tubuh manusia.
8. Royal Jelly mengandungi peptida dan protein. Ia dapat membantu mempromosikan perkembangan kecerdasan sehingga dapat meningkatkan memori.
9. Royal Jelly mengandungi hormon protein dan antibiotik semulajadi. Apabila ia digunakan untuk merawat parut, ia mempunyai fungsi untuk mencegah jangkitan, menggalakkan sel untuk menjana dan meninggalkan tanpa parut.
10. Royal Jelly mengandungi pelbagai jenis garam anorganik. Ia boleh membantu mempromosikan pelepasan glikogen dan mempromosikan metabolisme. Oleh itu, ia boleh digunakan untuk mencerahkan kulit dan menghilangkan tanda-tanda.
11. Royal Jelly boleh mengawal lipid darah.

 

Penggunaan Serbuk Royal Jelly

1. Digunakan dalam bidang produk penjagaan kesihatan.

2. Digunakan dalam bidang makanan tambahan.

3. Digunakan dalam bidang perubatan.

Membekukan Kering Royal Jelly Powder 10HDA kering 4%


Hot Tags: serbuk jeli royal semulajadi terbaik, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Dihydromyricetin Vine Tea Extract / Pure Organic Vine Tea Extract Powder Buy Online Seterusnya:Freeze Powder Natto Powder

Siasatan