Vinpocetin Catharanthus Roseus Extract / Beli Organic Madagascar Periwinkle Extract Powder Bulk

Vinpocetin Catharanthus Roseus Extract / Beli Organic Madagascar Periwinkle Extract Powder Bulk

Ekstrak Catharanthus Roseus - Vinpocetine
1. 100% semulajadi ekstrak semula jadi
2. Bahan aktif: Vinpocetine
3. Spesifikasi Produk: 99%
4. Tawarkan sampel percuma
5. Berkualiti tinggi, harga berpatutan, penghantaran yang cepat

Maklumat produk

Vinpocetine adalah alkaloid derivatif semisynthetic vincamine, dan juga boleh semisynthesized dari tabersonine, cabutan dari Seed Voacanga Africana.
Kajian klinikal menunjukkan bahawa ia memudahkan metabolisme otak dengan meningkatkan aliran darah serebrum, meningkatkan penggunaan glukosa dan oksigen oleh neuron dan kepekatan neurotransmitter yang terlibat dalam proses pembentukan memori.

Kajian klinikal juga menunjukkan bahawa Vinpocetine boleh membantu mengekalkan sirkulasi mikro yang sihat dalam organ-organ utama telinga dan mata.

Penyelidikan telah menunjukkan bahawa kesan-kesan sebatian ini melampaui pencegahan semata-mata dan mengubahnya menjadi Enhancer Memori Berkuasa.

Ekstrak Vinpocetine / Catharanthus Roseus / Ekstrak Madagascar Periwinkle

[Asal dan Pengedaran Tanaman]: Vinca Minor L.

[Bahan Aktif]: Vinpocetine

[Spesifikasi Tersedia]: 99%

[Rupa]: Serbuk putih
1. Meningkatkan aliran darah.

2. Meningkatkan kadar di mana sel otak menghasilkan ATP (iaitu molekul sel yang menghasilkan tenaga).

3. Mempercepat penggunaan glukosa di dalam otak. Mengatur saluran Natrium / Potassium

4. Mempercepat penggunaan oksigen di dalam otak.

5. Vinpocetine meningkatkan tahap neurotransmitter yang terlibat dalam ingatan

Vinpocetine sebagai "suplemen pintar" yang boleh merangsang peredaran otak dan membantu otak membuat penggunaan oksigen yang lebih baik. Dengan peningkatan semasa dalam usia panjang manusia dan populasi kanan yang semakin pesat berkembang, gangguan degeneratif yang memberi kesan kepada otak dan fungsinya menarik perhatian yang lebih dan lebih banyak lagi sebagai generasi penuaan melihat ke arah gaya hidup yang lebih sihat, lebih aktif, dan lebih produktif.

IMG_2456.JPG

Vinpocetine adalah vasodilator (meningkatkan aliran darah otak), yang unik untuk jenis ubat ini, hanya mempengaruhi kawasan yang perlu dirawat. Tindakan ini harus membawa kepada Vinpocetine yang digunakan untuk meningkatkan pendengaran (terutamanya tinnitus), penglihatan dan juga mengurangkan masalah yang berkaitan dengan menopaus; Penyelidikan klinikal menunjukkan bahawa Vinpocetine mempunyai kesan positif terhadap kawasan otak yang rosak dan meningkatkan tahap tenaga otak. Tetapi mungkin yang paling penting, Vinpocetine dapat melindungi terhadap arteriosklerosis otak, yang jika tidak dibiarkan, dapat menyebabkan stroke.

Simpan di tempat yang sejuk & kering. Jangan membekukan. Jauhkan dari cahaya dan panas yang kuat.

长春西汀 COA_副本

Sepasang:tidak Seterusnya:Saponin Tribulus Terrestris Extract / Beli Natural Organic Tribulus Terrestris Best Fruit Powder Extract Powder Bulk

Siasatan

You Might Also Like